Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Ana Sayfa Yardım Giriş Kayıt
  TrMobiL Cep Forum > Symbian Sorunları ve Çözümler >  Symbian Sorunları ve Çözümleri > BB5 Serisi Güvenlik Kodunu Kaldırma
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: BB5 Serisi Güvenlik Kodunu Kaldırma  (Okunma Sayısı 64 defa)
Temmuz 02, 2008, 01:53:13 ÖS
Üye Bilgileri
TrMobil.Com
Administrator

Teşşekkür Etmeyenin Klavyesi Kırılsın..:)

Uyarı Puanı:
%0
« :»

Birçok kişi BB5 serisine giren cihazların
    (6630,6680,N70,6300,N90,N95,N80,N73,E50 vs ve diğe teller)

güvenlik kodunu kaldıramamasından şikayetçi ediliyordu..

Şimdi size yapacakları söylüyorum..

• Telefonu USB kablosuyla ile Bilgisayara bağlayın(PC Suit'te gerekli yoksa download edin)

•  
    RapidShare: Easy Filehosting
    programı indirin
  • Yükleme bitince masaüstüne oluşan NSS isimli kısayolu kullanarak programı çalıştıınr. Karşınıza çıkan ekranın sağ üst köşesinde büyütece tıklayın.
  • Şimdi telefon resminin üzerine tıklayın (phone info yazan yer) ve sağ taraftaki scan butonuna basın, Eğer sol tarafta telefonunu görüyorsa mesele yok, eğer görmüyorsa mutlaka driverlar doğru yüklenmemiştir. Gördüğünü kabul ediyorum. Şimdi Tools yazan yere tıklayın resimde gördüğünüz 2 numaralı Factory Settings sonra 3 numaralı Full Factory ve son olarak 4 numarayla gösterilmiş reset butonuna basın. Hepsi bukadardır.
NOT:Bu işlem sonrasında telefon hafızasındaki tüm bilgiler, rehber, mesaj vs siliniyor.Bu işlemleri yapacaklar,yapılan işlemin ardından telefonda oluşan hata ve hasarlar biz ve forumumuz sorunlu değiliz. Sonra kimse uyarmadı demesin.

Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadı Say Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.169 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu